Onze producten

Vanuit onze Afrikaanse partners en kwekers blijven rozen en anjers het merendeel van ons productenpakket. Maar inmiddels bestaat ons assortiment uit meer dan rozen en anjers en bieden wij het hele scala van bloemen die wereldwijd verkrijgbaar zijn. 

Onze vier bloemisten zijn continue in beweging om de nieuwste concepten te ontwikkelen. Door inzicht te hebben in consumentengedrag weten zij wat er speelt en acteren hier feilloos op door vernieuwde concepten neer te zetten.

Onze producten worden dagelijks vervaardigd. Hiervoor hebben wij 21 banden. Tien van deze banden worden gebruikt voor het vervaardigen van handgebonden boeketten. Samen met de gemiddelde bezetting van 200 medewerkers verlaten er ongeveer 1.000.000 boeketten per week ons pand.

Om onze supply chain goed te laten verlopen bezitten wij 22 docks. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een zorgvuldige en snelle supply chain van aanvoer vanuit Kenia en veiling tot aan verzending naar de klant.

Om onze klanten hoogwaardige producten te kunnen bieden beschikken wij over een productiefaciliteit van 22.000 m2. Van deze productiefaciliteit is 7250 mbeschikbaar als koeleenheid welke een gekoelde omgeving van 2 graden Celsius bevat. Door het continue monitoren van alle processen kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.