"Bloom brengt de beauty to people"

Eva heeft net bij de supermarkt een boeket gekocht voor haar moeder. Ze belt aan. Haar moeder doet open. Eva haalt achter haar rug een prachtig gekleurd boeket tevoorschijn. De moeder kijkt van Eva naar de mooie bloemen en er verschijnt een brede glimlach op haar gezicht.

Om voor deze lach en mooie beleving bij de consument te kunnen zorgen, vinden wij partnerschap met onze kwekers van essentieel belang. Samen zorgen wij voor prachtige bossen bloemen van de beste kwaliteit.

Transparantie en passie zijn voor ons de basis voor een optimale samenwerking. Daarnaast is respect en verantwoord omgaan met mens en milieu een kernwaarde van ons bedrijf. Samen met onze partners en het brede inzicht in consumenten gedrag, zorgen wij keer op keer voor vernieuwende en kwalitatief goede producten. Dit leidt tot mooie en kleurvolle eindresultaten.

Het gevoel dat Eva met het boeket haar moeder bezorgde, deze beleving, dat is wat we met onze producten willen realiseren. Met onze producten beauty to people brengen.